Torták luxus kivitelben

Viktoria luxury cake

Az elegáns és egyedi, prémium minőségű torták készítésére specializálódtunk. Engedd meg, hogy megmutassuk neked a mi világunkat, ahol Te is elveszhetsz a lenyűgöző torták díszítési elemei és álomszerű ízesítései között.

 

Rólunk

 

Cégünk 14 évvel ezelőtt Ukrajnában alapult meg egy édesanya családi házában. A változatos alkalmakra készült torták mára már nem csak Ukrajnában hódítja meg azokat, akik valami különleges élményre vágynak, mivel a minőségi tortáink Magyarországon is elérhetővé váltak.

Célunk és hivatásunk, hogy olyan különleges desszertet alkossunk, amelyek méltóan megkoronázzák az eseményt azok számára, akik igényes és gyönyörű tortákkal szeretnék eseményeiket díszíteni. Mi csak arra törekszünk, hogy a megrendelt torta pontosan olyan tökéletes legyen, amilyenre Te megálomdtad, hogy minden igényedet és kívánságodat valóra tudjuk váltani.

Nálunk minden torta egyedi alkotás. Szeretnénk időt szakítani arra, hogy konzultációink és kostolóink során megismerjük ügyfeleinket, hogy biztosítani tudjuk az elképzelt torta pontosságát. Örömmel fogadjuk az új kihívásokat és ötleteket, mert bízunk abban, hogy meg tudjuk valósítani álmaid tortáját.

Szolgáltatások

Esküvői torta

Tudjuk, hogy az esküvői torta a nagy nap egy fontos elemét képezi, ezért odafigyelünk arra, hogy a legjobb minőséget biztosítsuk Nektek.
A tervezés, az alkotás és a díszítés iránti szenvedélyével maximálisan biztosítani tudjuk, hogy az elképzelt álomtorta valóra váljon. Annak érdekében, hogy ez stresszmentes és könnyed élmény legyen, gondosan testre szabjuk a dizájnt, segítünk kiválasztani a legjobb ízeket és a tortát ingyenesen a helyszínre szállítjuk. Az, hogy a torta milyen mesébe illő alakot öltsön csak Rajtatok és a fantáziátokon múlik! Ha nincs még ötlet, inspirálódjatok a referencia képtárunkban!

Különleges torta

A torta nem csak desszert, hanem az esemény egyik fő eleme is egyben. Legyen szó szülinapról, babaváróról, évfordulóról vagy bármilyen ünnepről. Elegánsnak, alkalomhoz illőnek és lenyűgözően finomnak kell lennie, hiszen mindenki megérdemli, hogy egy varázslatos tortája legyen!

Az elkészült torták egyedülállóak, kidolgozottak és lenyűgözőek. Kiválaszthatod az ízét, nagyságát, formáját, díszítését, hogy megalkossuk álmaid tortáját. Ha nem hiszed, akkor győződj meg a saját szemeddel és megláthatod milyen csodák várnak rád!

Kapcsolat

Írj e-mailt, hívj telefonon vagy töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és Felhasználási feltételek. 

Referencia

Örömmel tölt el minket, hogy megmutathatjuk neked a csodaszép referencia gyűjteményünket. Inspirálkódj tortáinkkal és győződj meg róla, hogy mi a lehetetlent is megvalósítjuk neked!