Viktória Luxury Cake

Felejthetetlen esküvői torták

Ha fontos számodra az egyediség, precizitás és szeretnéd, hogy a torta ne csak kiegészítése legyen, hanem az egyik fő eleme az esküvőnek, akkor tekintsd meg munkáinkat és megláthatod, hogy mi vár rád.

Álom esküvő álom tortával?

Igen! Mert megérdemlitek. Ez a nap csak rólad és a párodról szól, ünnepeljétek meg szerelmeteket méltó módon, amit semmi más nem tud felülmúlni. Megérdemlitek, hogy egy nap csak Ti legyetek a középpontban, hogy Ti legyetek a legfontosabbak és hogy azt mondják a vendégek az esküvőtökről: „Ez igen!” Az esemény elmaradhatatlan kiegészítője a torta, amiről nem csak gyönyörű, de finom emlékeitek lehetnek az ünnep leforgása után.

Tudjuk, hogy  az esküvő előtti hónapok tele vannak izgalmakkal és olykor nehézségekbe ütköztök a nagy nap tervezése közben. Ezért is szeretnénk segíteni és megalkotni számotokra a mesébe illő tortátokat. A csapatunkkal minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a torta még szebbé tegye az életre szóló eseményt.

Az álomtorta megrendelésének menete

Z

Fontos, hogy az esemény előtt 3-4 hónappal tudasd velünk ötleteiteket, hogy legyen elég időnk kivitelezni azt, amit más esetleg nem vállalna.

Z

Semmilyen más dolgod nincs, csak megosztani velünk (az űrlap kitöltésével) milyen a tökéletes torta számotokra.

Z

Ezt követően telefonos egyeztetés alapján elkészítjük a torta vázát, amit lent láthatsz. A legfontosabb, hogy azt kapjátok, amiről álmodtatok. Az elkészült tortát a megadott helyszínre ingyenesen kiszállítjuk.

Kapcsolat

Írj e-mailt, hívj telefonon vagy töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és Felhasználási feltételek. 

Ami fontos számunkra…

Hogy minden gördülékenyen és professzionálisan működjön. Nálunk nincs késés vagy elégedetlen vendég. Maximális odafigyelést biztosítunk minden megrendelőnk számára. Elegáns és gyönyörű tortáinkkal a ti esküvőtök is mesébe illő alkalom lesz!

Z

Fontosság

Számunkra az esküvőtök ugyan olyan fontos, mint Nektek, így kiemelkedő figyelemmel és pontossággal készítjük el az általatok megrendelt tortát.

Z

Kívánság

Arra törekszünk, hogy eleget tegyünk minden kívánságotoknak, mert tudjuk jól, hogy ez a nap mindenki életében az egyik legfontosabb.

Z

Egyediség

Egy személyreszabott esküvői torta még különlegesebbé teheti az eseményt. Hogy milyen legyen, az már csak a Ti képzeleteteken múlik, határ a csillagos ég!

Z

Prémium

Hivatásunk, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk, ezáltal az elégedettséget növelni tudjuk.

Z

Ízvilág

A kóstolóink során lehetőségetek van kiválasztani, nekünk pedig tökéletesíteni a kívánt izeket. 

Z

Elégedettség

A legfontosabb számunkra, hogy Te és a Párod, akik a nagy nap előtt álltok, a lehető legelégedetteb legyetek!  Igyekszünk, hogy a tortával a legszebb pillatokat szerezzük Nektek.

Z

Pontosság

Fontos számunkra, hogy tökéletes munkát adjunk ki kezeink közül, egy perccel sem később, mint a megbeszélt időpont. A megrendelés garantáltan időben a helyszínen lesz.

Z

Precizitás

Minden apró részletre odafigyelünk, kívül-belül olyan lesz, mint amilyennek megálmodtátok. Specialitásunk az igényes munka, célunk a tökéletesség legfelső fokának az elérése.

GYAKORI KÉRDÉSEK

1. Minden mentes tortákat is lehet rendelni?

Nem, mivel hiszünk a hagyományos alapanyagok felhasználásában, mentes édességeket nem készítünk.

2. Hova vállaltok kiszállítást?

Magyarországon belül lehetséges a kiszállítás. Mivel a lehetőségek korlátozva vannak, fontos előre egyeztetni.

3. Miért kell olyan hamar leadni a rendelést?

Mert több megrendelése is van a cukrászunknak egyidőben és így elegendő ideje lesz a Tiéteket is tökéletesre megalkotni.

4. Csak marcipánnal borított tortákat készítetek?

Természetesen nem. Az igények szerint ez változik.

5. Hogyan lehet fizetni és mikor?

A kiszállítás napján a kész torta megtekintését követően banki átutalással vagy kézpénzzel lehet fizetni.

6. Mennyibe kerül egy torta?

Az ár több mindentől függ. Ha megkeresel minket telefonon/ e-mailen és elmondod az elképzeléseiteket, akkor tuduk egy valószínű árat mondani.