Torták luxus kivitelben

Viktoria luxury cake

Cégünk Magyarországon az egyik legsikeresebb és legelegánsabb, prémium minőségű esküvői tortáinak készítésésével foglalkozik. Több, mint 14 éves tapasztalattal rendelkezünk, aminek köszönhetően a mestereivé váltunk az esküvői torták alkotásának. Ha fontos számodra az egyediség, precizitás és szeretnéd, hogy a torta ne csak kiegészítése legyen, hanem az egyik fő eleme az esküvőnek, akkor tekintsd meg munkáinkat és megláthatod, hogy mi vár rád.

Mindenki járt már úgy, hogy nem találta meg az igazit. Azt a tortát, amELY kifejezi A PÁR EGYÉNISÉGÉT. Mi tudjuk jól, hogy az esküvőre mindenki a legek legjét szeretné és ezalól semmi sem kivétel. A csapatunk IS A LEGJOBBRA TÖREKSZIK, KIZÁRÓLAG minőségi munkát ad ki A kezei közül, mert tI megérdemlITEK, hogy a legjobbat kapJÁTOK!

Tudjuk, hogy  az esküvő előtti hónapok tele vannak izgalmakkal és olykor nehézségekbe ütköztök a nagy nap tervezése közben. Ezért is szeretnénk segíteni és megalkotni számotokra a mesébe illő tortátokat. A csapatunkkal minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a torta még szebbé tegye az életre szóló eseményt.

Cukrászmesterünk 14 éves tapasztalattal rendelkezik, amit Ukrajnában és Magyarországon szerezett. Számtalan pár visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy szívvel-lélekkel készíti minden megrendelését, mert tudja, mennyire fontos az ember életében ez a nap. Pont e miatt minden elképzelést megvalósít, minden apró részletre odafigyel, hogy egy olyan tortát nyújtson Nektek, ami nem csak kiegészíti az esküvőt, hanem ékesíti azt.

Álom esküvő álom tortával?

Igen! Mert megérdemlitek. Ez a nap csak rólad és a párodról szól, ünnepeljétek meg szerelmeteket méltó módon, amit semmi más nem tud felülmúlni. Megérdemlitek, hogy egy nap csak Ti legyetek a középpontban, hogy Ti legyetek a legfontosabbak és hogy azt mondják a vendégek az esküvőtökről: „Ez igen!” Az esemény elmaradhatatlan kiegészítője a torta, amiről nem csak gyönyörű, de finom emlékeitek lehetnek az ünnep leforgása után.

Ami fontos számunkra…

Hogy minden gördülékenyen és professzionálisan működjön. Nálunk nincs késés vagy elégedetlen vendég. Maximális odafigyelést biztosítunk minden megrendelőnk számára. Elegáns és gyönyörű tortáinkkal a ti esküvőtök is mesébe illő alkalom lesz!

Z

Fontosság

Számunkra az esküvőtök ugyan olyan fontos, mint Nektek, így kiemelkedő figyelemmel és pontossággal készítjük el az általatok megrendelt tortát.

Z

Kívánság

Arra törekszünk, hogy eleget tegyünk minden kívánságotoknak, mert tudjuk jól, hogy ez a nap mindenki életében az egyik legfontosabb.

Z

Egyediség

Egy személyreszabott esküvői torta még különlegesebbé teheti az eseményt. Hogy milyen legyen, az már csak a Ti képzeleteteken múlik, határ a csillagos ég!

Z

Prémium

Hivatásunk, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk, ezáltal az elégedettséget növelni tudjuk.

Z

Ízvilág

A kóstolóink során lehetőségetek van kiválasztani, nekünk pedig tökéletesíteni a kívánt izeket. 

Z

Elégedettség

A legfontosabb számunkra, hogy Te és a Párod, akik a nagy nap előtt álltok, a lehető legelégedetteb legyetek!  Igyekszünk, hogy a tortával a legszebb pillatokat szerezzük Nektek.

Z

Pontosság

Fontos számunkra, hogy tökéletes munkát adjunk ki kezeink közül, egy perccel sem később, mint a megbeszélt időpont. A megrendelés garantáltan időben a helyszínen lesz.

Z

Precizitás

Minden apró részletre odafigyelünk, kívül-belül olyan lesz, mint amilyennek megálmodtátok. Specialitásunk az igényes munka, célunk a tökéletesség legfelső fokának az elérése.

Segítünk mindenben

Minden házasodni kívánó pár megérdemli a maximális odafigyelést és törődést. Tudjuk, hogy ez az időszak stresszes, ezért szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat és egy terhet levenni a vállatokról. Nem kell tovább aggódnotok a torta kivitelezése miatt. Ha még nem tudjátok, mit szeretnétek pontosan, vagy nem tudtok dönteni több variáció közül, mi segítünk Nektek! Kitaláljuk, megtervezzük és megvalósítjuk. Szeretnénk, hogy Ti is a legjobbat kapjátok. Ismerkedjetek meg prémium minőségű tortáinkkal!

Az álomtorta megrendelésének menete

Z

Semmilyen más dolgod nincs, csak megosztani velünk (az űrlap kitöltésével) milyen a tökéletes torta számotokra.

Z

Minket nem akadályoz, hogy hány emeletes tortáról lenne szó vagy milyen extra díszítést szeretnétek.

Z

Minden megrendeléshez ajándék gyertya és tűzijáték tartozik.

Z

Fontos, hogy az esemény előtt 3-4 hónappal tudasd velünk ötleteiteket, hogy legyen elég időnk kivitelezni azt, amit más esetleg nem vállalna.

Z

A legfontosabb, hogy azt kapjátok, amiről álmodtatok. Az elkészült tortát a megadott helyszínre ingyenesen kiszállítjuk.

Eredményeink

Elégedett vásárló

Folyamatban lévő megrendelések

Elkészült torta

Kapcsolat

Írj e-mailt, hívj telefonon vagy töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és Felhasználási feltételek. 

Visszajelzések

GYAKORI KÉRDÉSEK

1. Minden mentes tortákat is lehet rendelni?

Igen, lehetséges. A megrendelés leadásával pontos egyeztetésre kerül, hogy milyen alapanyagokkal fogunk dolgozni és milyenekkel nem.

2. Hova vállaltok kiszállítást?

Magyarországon belül lehetséges a kiszállítás. Mivel a lehetőségek korlátozva vannak, fontos előre egyeztetni.

3. Miért kell olyan hamar leadni a rendelést?

Mert több megrendelése is van a cukrászunknak egyidőben és így elegendő ideje lesz a Tiéteket is tökéletesre megalkotni.

4. Csak marcipánnal borított tortákat készítetek?

Természetesen nem. Az igények szerint ez változik.

5. Hogyan lehet fizetni és mikor?

A kiszállítás napján a kész torta megtekintését követően banki átutalással vagy kézpénzzel lehet fizetni.

6. Mennyibe kerül egy torta?

Az ár több mindentől függ. Ha megkeresel minket telefonon/ e-mailen és elmondod az elképzeléseiteket, akkor tuduk egy valószínű árat mondani.